Опис

Окуляри О2-В SPECTRUM з новим ультрасучасним покращеним корпусом, збільшений захист від твердих часток зверху, збільшений боковий захист, за рахунок унікального завушника зі спеціальними вентиляційними отворами для ефективного повітрообміну, розташованими під кутом, що виключаює попадання пилу та твердих часток в простір под окулярами.

Зручність носіння забезпечується регулюванням завушників по довжині. Захисні мінеральні скельця-світлофільтри сферичної форми відповідають 1 класу оптики. Сучасні окуляри унікального дизайну вирізняються щільниим приляганням до обличчя, відсутністю запотівання скла та зручним використанням протягом всього робочого дня. В завушнику передбачено спеціальний отвір для кріплення шнурка. 10225 – захисні скельця-світлофільтри (градац.шифр 5-3,1) з оптично прозорого Plexiglas CE, що має підвищену  удароміцність, стійкість до розчинів кислот та  лугів, з твердим зовнішнім шаром, стійким до стирання та дряпання. Захист вді  часток, що летять, до 3 Дж, УФ-випромінення. Високоякісні сонцезахисні окуляри.

Окуляри О2-В SPECTRUM рекомендовані для допоміжних робіт при електрозварюванні, в залежності від типу світлофільтра: – градаційний шифр 5-2,5 (В-1) для допоміжних та інших робіт, пов’язаних з тривалим перебуванням на відкритих майданчиках при яскравому сонячному освітленні; – градаційний шифр 5-3,1 (В-2) для  допоміжних робіт при електрозварюванні в цехах та на відкритих майданчиках.

ГОСТ Р 12.4.013-85

X